LIVRARE

Firma noastra livreaza doar prin curierii proprii sau anumite firme partenere. Livrarea produselor se efectuează în 24-48 ore in orice localitate din Romania in aria de acoperire a curierului. Termenul de livrare al comenzii pentru anumite localitati poate să varieze între 1-7 zile. Desemenea timpul de livrare si mareste in perioadele de Black Friday si sarbatori datorita numarului mare de comenzi.

Firma noastră nu își asumă raspunderea pentru deteriorarea de orice fel a produsului în timpul transportului.

Costul de transport este de 25 lei respectiv de 400 lei pentru panourile solare.

RETUR

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.U.G. 34/2014. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului. Daca in decurs de 14 zile calendaristice, din orice motiv, doriti sa renuntati la achizitionarea produsului dumneavoastra, o puteti face iar noi il vom primi fara a cere detalii suplimentare. 

Clientul este responsabil sa se asigure ca produsele se vor returna in maxim 14 zile de la primirea coletului, in caz contrar putem refuza coletul. Solicitatea se face in scris trimitand un email la sccrianca@yahoo.com mentionand numarul comenzii si produsul pe care doriti sa il returnati. Apoi, veti fi contactat telefonic sau pe mail pentru a stabili detaliile returului. 

 

Contravaloarea comenzii se va returna in maximum 14 zile lucratoare DOAR intr-un cont bancar.

CONDITII RETURNARE

In orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost trimise Clientului, in ambalajul original, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, certificate de garantie etc.). Sub nici o forma produsul accesoriile si consumabilele cu care acesta a fost livrat nu trebuie sa prezinte urme de lovire, zgarieturi, vopsea zgariata sau sarita, suruburi sau accesorii de fixare indoite rupte sau zgariate, consumabile folosite, deoarece in aceste situatii nu se va accepta returul. Produsul accesoriile si consumabilele urmand dupa constatare sa fie returnate catre client pe cheltuiala acestuia. 

 

COSTUL RETURULUI


Costul returului este suportat de clientu cu exceptia urmatoarelor situatii:  

–       Produs nefunctional in primele 48 ore (2 zile lucratoare). In cazul in care produsul achizitionat a fost livrat nefunctional sau prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs functional, in urma notificarii scrise in termen de 48 de ore de la primirea produsului

–       Produs in colet deteriorat. Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa refuzati receptia lor. Pentru dovezi, coletul poate fi fotografiat si se poate intocmi un proces verbal impreuna cu reprezentantul firmei de curierat in care sa fie mentionata starea coletului din momentul livrarii. Riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor va este transferat integral in momentul in care intrati in posesia fizica a produsului. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare. In cazul in care se utilizeaza un transportator insarcinat de catre consumator, riscul este transferat in momentul livrarii produselor catre transportator.

–       Produse livrate gresit. In cazul in care s-a livrat alt produs decat cel comandat.